Waarneming

U kunt zich op dit moment weer aanmelden als waarnemer

Indien u diensten wilt doen of door één bij de Huisartsenpost Amstelland aangesloten huisarts bent benaderd voor waarneming, dan dient u minimaal 10 werkdagen voorafgaand aan uw eerste dienst zich bij ons aan te melden. Ons reglement waarnemers kunt u hier vinden. U kunt zich aanmelden door het onderstaande formulier in te vullen. Huisartsenpost Amstelland behoudt zich het recht voor om waarnemers niet te accepteren.

Nadat u het aanmeldformulier heeft ingevuld zullen wij contact met u opnemen.  Voor acceptatie hebben wij een VOG nodig, hiervoor sturen wij u een aanvraagformulier. Voorafgaand aan uw aanmelding dient u een dienst gepland te hebben op onze huisartsenpost. Zonder geplande dienst wordt uw aanmelding niet in behandeling genomen. Uiterlijk 3 dagen voor uw eerste dienst ontvangt u, na controle van uw gegevens, een inlogcode voor CallManager, InterShift en het besloten deel van deze website. Op het besloten deel van de website staan procedures en werkwijzen. Als waarnemer dient u hiervan op de hoogte te zijn.

E-mail: margreth.liefting@huisartsenpost-amstelland.nl

aanmelding waarnemer

Zonder geplande dienst op huisartsenpost Amstelland wordt uw aanmelding niet in behandeling genomen. 

Door het versturen van dit formulier verklaar ik 

  • bekend te zijn met en te kunnen werken in Call Manager
  • te beschikken over een beroepsaansprakelijkheidsverzekering en een beroepsrechts-bijstandverzekering
  • in het bezit te zijn van een geldige UZI-zorgverlenerspas 
  • dat mij het werken op een huisartsenpost nog nooit is ontzegd
  • belangrijke wijzigingen in alle verstrekte informatie tijdig door te zullen geven aan de Stichting Huisartsenpost Amstelland.